Partners - Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad helpt de inwoner vooruit. We zetten daarbij de kracht van sport en bewegen in en richten ons op deze thema’s:

  • gezonde leefstijl;
  • talentonwikkeling;
  • onderwijs;
  • participatie;
  • sportstimulering en ledenwerving;
  • armoede.

Mede dankzij onze betrokken partners kunnen projecten op deze maatschappelijke thema’s starten en blijven bestaan voor de inwoners van Lelystad. Denk daarbij aan de Sportspullenbank, Summer’s Cool en Scholierensport. Zorgt jouw bedrijf of organisatie er bijvoorbeeld met ons voor dat ook kinderen uit gezinnen met weinig geld via Summer’s Cool toch op vakantie kunnen gaan? Doe met ons mee, dan gaan wij samen met jou voor een vitaal Lelystad!

Marcel Burger (Burger Support):

“Iedere dag begeven en bewegen wij ons actief op de arbeidsmarkt. Een goede conditie is van groot belang verder te komen dan waar je nu bent. Mensen die voldoende bewegen, voelen zich vitaler, hebben meer (werk)plezier, zijn productiever en ervaren meer (werk)geluk. Wij als Burger Support ondersteunen dit en Sportbedrijf Lelystad als organisatie met verve. Vitaal personeel is van groot belang voor iedere werkgever en brengt ons als stad veel verder.”

Joost Sweep (KSP Kunstgras B.V.)

“KSP bouwt en onderhoudt door heel Nederland sport- en speelvloeren. Hoe mooi is het dan om in onze eigen stad een bijdrage te kunnen leveren aan mensen in beweging? Buiten sporten en bewegen is van jong tot oud essentieel voor een gezonde samenleving. Ik steun daarbij volledig de missie van Sportbedrijf Lelystad om via beweging Lelystad vitaler te maken en ik draag daar dan ook graag aan bij. Als geboren en getogen Lelystedeling en als gevestigde ondernemer vind ik het bovendien belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn bij de stad”

 

 

 

 

Partners van Sportbedrijf Lelystad helpen bij de aanpak van maatschappelijke vraagstukken, zoals eenzaamheid, armoede en overgewicht. Samen realiseren we meer impact en helpen zo Lelystad vooruit. Gezamenlijk bouwen we aan een vitale stad. Als bedrijf geef je op mooie wijze invulling aan betrokken ondernemen.

Partnership
Je bedrijf kan meedoen als:

  • vriend;
  • supporter;
  • ambassadeur;
  • toppartner.

Naast een financiële bijdrage zoeken we samen naar de meerwaarde voor beide partijen en hoe het partnership er precies uit komt te zien. Verbind bijvoorbeeld jouw bedrijf aan een passend thema, zoals:

De Sportspullenbank
Meedoen aan sport en bewegen is minder vanzelfsprekend voor mensen met een laag inkomen. Naar aanleiding van de lagere sportparticipatie van deze groep inwoners in Lelystad is de Sportspullenbank opgericht. De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in en verstrekt dit aan inwoners die het financieel zwaar hebben, zodat er minder drempels zijn om sportief en maatschappelijk mee te kunnen doen.

Summer’s Cool
In Lelystad wonen veel kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. Elke zomer wordt voor hen een gevarieerd cultuur, educatief sport- en beweegprogramma georganiseerd. Jaarlijks doen hieraan zo’n 150 kinderen mee.

Sociaal Vitaal
Het project Sociaal Vitaal biedt kwetsbare, thuiswonende inwoners van 65 tot 85 jaar een wekelijks beweegprogramma. Deze effectief bewezen interventie is een combinatie van bewegen, gezondheidsvoorlichting en het ontwikkelen van weerbaarheid, sociale vaardigheid en zelfmanagement. Het doel is het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van de bewegingsvaardigheden.

Bent je geïnteresseerd om deze of één van onze vele andere projecten financieel te ondersteunen of wil  je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek, neem daarvoor contact op met onze accountmanager:

Angelina Schleper
a.schleper@sportbedrijf.nl
06 12 89 62 93
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Een leuke bijkomstigheid van partner van Sportbedrijf Lelystad zijn is dat wij partners in de spotlight zetten. Dat begint gelijk al wanneer je overgaat tot een partnership. Onze bezoekers van de website maken kennis met het bedrijf/fonds en komen te weten waarom jullie het zo belangrijk vinden om Lelystad vitaal te maken. Ook noemen wij onze partners in de communicatie over de maatschappelijke projecten die zij met hun bijdrage steunen. Bijvoorbeeld via sociale media en persberichten. Hieronder een overzicht van hoe onze huidige partners in het nieuws zijn geweest:

 

 

Naast de financiële gelden die wij uit het bedrijfsleven mogen ontvangen, worden wij ook gesteund door fondsen, stichtingen en subsidieverstrekkers. Wij zijn onderstaande partijen dan ook erg dankbaar voor hun financiële steun, zodat wij projecten als District Atol mogelijk kunnen maken.

 

 

Spirit-loop 17 - 05 - 2024

Allereerste Spirit-loop: hardloop- en wandelactiviteit voor alle niveaus én leeftijden

Sportbedrijf Lelystad en AV Spirit Lelystad organiseren op zaterdag 25 mei de eerste editie van de Spirit-loop. Hardlopers en wandelaars…

Lees meer
16 - 05 - 2024

Hoge opkomst fitheidstest senioren leidt tot veel deelnemers Sociaal Vitaal

Ruim 200 senioren uit de Atolwijk en de Zuiderzeewijk hebben deelgenomen aan de fitheidstest van Sociaal Vitaal. Deze was begin…

Lees meer
14 - 05 - 2024

Sport Meet-up 11 juni: bijpraten, inlichten en 500 euro winnen

Verenigingen en professionals in de sport worden op dinsdag 11 juni bijgepraat over de stand van zaken rondom de Sportvisie…

Lees meer
07 - 05 - 2024

Wie maakt het hoogste bommetje van Lelystad?

Op 2e Pinksterdag vindt er in Zwembad De Koploper een spannende wedstrijd plaats. Wie maakt het hoogste bommetje van Lelystad?…

Lees meer
07 - 05 - 2024

Vernieuwde openingstijden vanaf 13 mei 2024

Vanaf maandag 13 mei zijn er vernieuwde openingstijden bij Zwembad De Koploper. We breiden onze mogelijkheden voor recreatief zwemmen verder…

Lees meer
06 - 05 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Eelco Derks: “We blijven onszelf uitdagen om steeds meer Lelystedelingen in beweging te krijgen”

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april 2024 werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het…

Lees meer
Vacature 05 - 05 - 2024

Vacature Toezichthouder(s)

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland? Sta jij graag langs de badrand en wil jij onze gasten een dag…

Lees meer
E-bike buurtsportcoaches 02 - 05 - 2024

Buurtsportcoach kan deelnemers weer bijhouden

Buurtsportcoach Anderea van Sportbedrijf Lelystad kan haar deelnemers van het project ‘Doortrappen’ weer bijhouden. Recent overhandigde Edwin Marseille van Enjoy…

Lees meer
01 - 05 - 2024

Vacatures: diverse stageplaatsen

Sportbedrijf heeft elk schooljaar weer de leukste stageplekken. Of je nou heel sportief, technisch of creatief bent; er zit vaak…

Lees meer
30 - 04 - 2024

LOL na School ook voor vmbo-scholieren

“Het is heel waardevol om voor de leerlingen van het vmbo (Porteum, De Steiger en Aeres) specifiek en gratis aanbod…

Lees meer